SALAT 6

25 novembre 2023 09:00 h

En motiu del dia 21 de novembre, el Dia internacional de la Pesca. En homenatge a la comunitat de pescadors de Lloret que habitava a la zona.

9h. Passeig Camprodon i Arrieta 18 (Gratacels)

16h. Centre Cívic del Rieral (Carrer de Joan Fuster i Ortells, 12-14)

 

En el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana a Lloret, MontPhoto organitza activitats de narrativa fotogràfica. Salat es tracta d’un cicle sortides - tallers fotogràfics en els quals es vol aprofundir a les històries dels carrers i paratges de Lloret de Mar i per la memòria del seus protagonistes per mostrar-ho com alguna cosa més que un escenari turístic.El barri de Venècia, antic barri de pescadors de Lloret, protagonista de la darrera edició de Salat d'aquest 2023.

Salat organitza un nou taller de narrativa fotogràfica. La darrera passejada fotogràfica d'aquest 2023 arriba al novembre, coincidint amb el Dia Internacional de Pesca, que se celebra el 21 de novembre.
Dissabte 25 de novembre es durà a terme la passejada pel barri de Venècia, zona habitada majoritàriament per pescadors i les seves famílies amb indrets tan pintorescos com les cases del carrer Sant Miquel, Es Tint o la taverna Sa Xarxa.

Coneixerem que era anar a costura de caganers, qui era la Rosita Mistos i la relació que tenia amb Es Tint i ubicarem in situ el primer camp de futbol que hi ha hagut a Lloret així com el primer escorxador.

Com sempre, el taller es divideix en dos, la passejada fotogràfica del matí, on rebrem les explicacions i records dels diferents testimonis i on els participants realitzaran fotos i captaran instantànies seguin les instruccions dels guies acompanyants.

A la tarda, es donarà forma a un nou exemplar de la publicació digital, SALAT. Els participants proposaran i triaran les imatges amb relació a l'indret visitat i a les explicacions i històries narrades pels testimonis.

Amb el fotògraf David Salcedo i en Xavier Orri com a guia acompanyant.
Vídeos a càrrec d'Albert Navarro.

Activitat organitzada per: Montphoto

Més informació i inscripcions a https://salat.montphoto.com/ca/n-nou-taller--barri-de-venecia-7.htm

Per dubtes i/o aclariments: PACO: info@montphoto.com - 659549806

PLACES MOLT LIMITADES