HACKATÓ 6a EDICIÓ

02 febrer 2023 08:00 h 02 febrer 2023 20:00 h El Puntet

El projecte és una variant de les conegudes Hackatons que es van originar en els campus universitaris dels EUA. Inicialment enfocats en temes d'informàtica (Hacker) i en format intensiu (Marató). Amb l'excusa d'aquest context, que ha donat molt bons resultats, aquesta serà la 6a edició que es realitza a Lloret, en el terreny de l'emprenedoria i de la innovació per implantar en els establiments comercials o de restauració. En el nostre cas ho adrecem a estudiants de batxillerat dels instituts de Lloret.

Els establiments participants han de plantejar als estudiants, a través d'una curta presentació, la proposta que hauran de treballar en 12h sota la supervisió d'un formador especialitzat en aquest tema que farà grups de treball (4 estudiants per grup aprox.) Aquests es dedicaran intesament a donar una solució innovadora a la proposta plantejada. Hem de tenir en compte que les propostes no es presenten únicament amb l'objectiu de guanyar diners, si no per millorar qualsevol aspecte del negoci: atraure clients, l'oferta, la promoció, la innovació tecnològica, etc. totes aquestes actuacions en benefici del negoci. 

Objectius

1. Amb aquesta activitat volem situar al jove a un terreny de joc real i d'altra transferència a la realitat, sota la supervisió d'un professional que els anirà supervisant totes les respostes.

2. A partir de tallers de creativitat i innovació es forma al jove al mateix temps que es va treballant, així s'adquireixen coneixements de forma intensiva a través de l'experiència vivencial.

3. Pels establiments principalment es vol aconseguir rebre una o més propostes al repte plantejat per millorar el seu establiment i alhora el contacte amb els joves i conèixer de primera mà les seves preferències.